Over de auteur

Over Will Vrugt

Ruim 25 jaar geleden was Will Vrugt een veelgevraagd spreker bij paranormale beurzen, bijeenkomsten en in tv-programma’s. Zijn paranormale gaven en inzichten, gecombineerd met de ervaringen die hij opdeed in zijn praktijk, maakten hem een populaire therapeut en vraagbaak.

Will Vrugt ontdekte echter, dat de meeste mensen uitsluitend hoorden wat ze willen horen. Dat ze zich aan iets of iemand wilden vastklampen, dat ze een ‘goeroe’ zochten. Dat ze telkens met dezelfde problemen en kwalen terugkeerden, omdat ze niets veranderden aan hun levensinstelling. Het was alsof hij pleisters en aspirines uitdeelde, en mensen zich bleven stoten aan dezelfde steen.

Omdat ze niets leerden!

Op dat moment besloot Will Vrugt uit de schijnwerpers te treden en alleen nog ‘low-profile’ zijn Esoteric way of life te verkondigen. Hij beeindigde zijn praktijk en startte cursusavonden voor hen die echt innerlijk wilden leren. In 1998 schreef hij het boek De messias ben je zelf waarin hij de Esoteric way of life uitlegt. Dit boek is nu heruitgegeven als deel 1 van De esoterische bijbel.

De vraag naar handvatten, om met deze roerige, verwarrende tijden om te gaan, neemt toe. Vandaar dat Will Vrugt nu zijn verhalen en alle lezingen die hij schreef voor zijn cursisten heeft gebundeld in deze 16 delige Esoterische bijbel. Will kiest er zelf voor om buiten de schijnwerpers te blijven. ‘Het gaat niet om mij, het gaat om de Esoteric way of life’.